tiistai 23. elokuuta 2011

Takaisin arkeen

Hyvin ansaittu kesäloma on nyt takana, ja viimeviikkoisen konferenssimatkan jälkeen oli maanantaina edessä jälleen paluu arkeen. Pääsinkin nopeasti tutustumaan erään japanilaisen tutkijanalun sielunelämään, kun yksi labran maisteriopiskelijoista viittoi minut koneelleen.

Ensin kaveri halusi näyttää jotain sivustoa missä oli listattu eri maista tulleiden ihmisten mielipiteitä Japanista. Sivuilta näytti löytyvän lähinnä asioita joista eri henkilöt pitivät tai joista he eivät tykänneet. Tässä ei sinänsä ollut vielä mitään epätavallista, mutta seuraavaksi kaveri kaivoi esiin toisen nettisivun.

Sivulla oli maailman kartta. Kartassa eri valtioita oli kuvattu vaihtelevilla väreillä. Luin mitä värit kuvasivat, ja tunsin taas olevani loman tarpeessa. Maisteriopiskelija parahti hädissään; "Katso nyt! Japani on kaikista viimeisimpänä!".

Mainittakoon lopuksi että kartassa olleet värit kuvasivat miesten sukuelinten keskimääräisiä pituuksia eri valtioissa :D

2 kommenttia:

  1. Jos nyt en ihan väärin muista, niin soijan nautiskelu lisää estrogeenin määrää elimistössä.

    Olisikohan tässä väikkärin ainekset ilmassa?

    Japsit vetää soijaa pienestä pitäen, tummahipiäiset puolestaan ei. Toisilla on katkarapu, toisilla taasen kunnon salamipötkö.

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta! On niitä väikkäreitä turhemmistakin aiheista väännetty. Siitä vaan sitten anomaan apurahaa joltain säätiöltä ;)

    Tällaiselle tutkimukselle saattaisi myös löytyä japanilainen rahoittaja.

    VastaaPoista