perjantai 25. marraskuuta 2011

Uusi kulmakunta

Muuttoni jälkeen useat paikalliset kaverit ja tutut ovat päivitelleet uuden naapurustoni turvallisuutta - tai pikemminkin sen puutetta. Rikostilastoista tai vastaavista en osaa sanoa, mutta ainakaan itse en ole mihinkään normaalista poikkeavaan toimintaan törmännyt. Myönnettäköön että asuinalue on ulkoasultaan melkoisen ränsistynyt, jopa niinkin paljon että ajoittain tulevat mieleen suurkaupunkien ghetot. Tämä itsessään ei mielestäni kuitenkaan vielä tarkoita että alue olisi erityisen vaarallinen. Kenties hauskimpia asuinpaikkaani liittyviä kommentteja ovat olleet japanilaisten eriasteiset varoittelut siitä että alue on vaarallinen koska siellä asuu paljon ulkomaalaisia. HALOO, näytänkö itse kenties japanilaiselta?!? :D Tällä logiikalla muuttamiseni alueelle on tehnyt siitä entistä vaarallisemman :D Lisäksi en tiedä paljonko niitä ulkomaalaisia täällä asustaa, sillä en ole alueella juurikaan ulkkareita nähnyt. Kenties kyse on kiinalaisista, korealaisista tai brasilialaisista. Mene ja tiedä.  Niin tai näin, peloittelun innoittamana valmistin uudesta hoodista pienen videoklipin jossa esitellään paikallisia maisemia. Olkaapa hyvät.

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä vaaralliselta!
    Hui! Tuolla saattaisi jopa astua kerran viikossa roskan päälle! Kamalata! Tarttuu varmaan tautikin heti.

    Räp "musiikki" tekee kieltämättä kaikesta ghettoa. Kauniainenkin tuntuu slummilta, jos videoon lisää räpätystä. :P

    VastaaPoista
  2. On tosiaankin suoranainen ihme että olen säilynyt hengissä! Huhupuheiden mukaan toinen "äärimmäisen vaarallinen" alue löytyy Kioton päärautatieaseman eteläpuolelta. Enpä tosin ole sielläkään mitään normaalista poikkeavaa nähnyt.

    VastaaPoista
  3. Jos haluat todellisessa slummissa käydä, niin käy haistelemassa Airinin meininkiä seuraavalla Ōsakan vierailulla...

    VastaaPoista
  4. Shinsekaissa on tullutkin muutaman kerran pyörittyä, mutta tuonne Airin chikuun en ole tainnut eksyä. Pitää varmaan käydä pienellä ekskursiolla jotta saadaan aukko yleissivistyksessä korjattua.

    VastaaPoista