maanantai 11. huhtikuuta 2011

Uusi dieetti

No niin, vatsa alkaa hiljalleen olla kunnossa. Eihän siihen mennytkään kuin pari viikkoa. Onnistuin kuitenkin välttymään ass view™ -kameralta, joten kaikki on siltä osin kunnossa. Pari viikkoa vatsavaivaisena näkyy myös puntarilla, sillä elopaino putosi noin 5 prosenttia. Näin hoikassa kunnossa en ole tainnut koko aikuisiälläni ollakaan, joten nyt ei ainakaan tarvitse huolehtia kesäkuntoon pääsystä. Sairaalassa tuli lopulta käytyä neljästi. Eivätpä nuo mihinkään kunnon diagnoosiin lopulta päätyneet, mutta sainpahan oireita lievittäviä lääkkeitä. Viereisen apteekin henkilökuntakin tuli suhteellisen tutuksi. Nyt taitaa kuitenkin olla aika etsiä uusi harrastus, sillä nää sairaalapiirit alkaa olla mun osalta jo niin loppuun kolutut ettei sillä saralla ole enää mitään yllätyksiä tarjolla.

Viikonloppuna tulikin käytyä Osakassa asti äänestämässä. Lisäksi kävin koittamassa tuntuuko piknikillä oleminen erilaiselta ja näyttävätkö kirsikkapuut komeammilta Osakan puolella. Täytyy sanoa että tässä tapauksessa ruoho on vihreää aidan molemmin puolin.
Kukkaloistoa Sakuranomiyan aseman lähistöllä.
Lisää kukkia.
Ja vieläkin samaa settiä...

2 kommenttia:

  1. Waaah! Nostalgiaa!

    Sakuranomiassa tuli vedettyä vuosi sitten letkajenkkaa random äijäporukan kanssa viulun säestyksellä. Halpaa ja kivaa, kun ei tarvitse maksaa itse kaljasta ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Sakuranomiya oli ihan mukava paikka kyllä. Itsekin lyöttäydyin suht random porukkaan (tunsin yhden tyypin noin kahdestakymmenestä). Random tyyppien kanssa bilettäminen on monesti lystiä.

    VastaaPoista