torstai 4. marraskuuta 2010

Syitä olla menemättä kauppaan väsyneenä:

Vierailin tänään töiden jälkeen naapuruston ostoskeskuksessa. Sieltä löytyy myös lähistön suurin supermarketti, joten luonnollisesti päätin täydentää muonavarastoja samalla reissulla. Yhdeksäntuntisen työpäivän jälkeen saattaa huomiokyky kuitenkin välillä herpaantua. Kotiin saavuttuani huomasinkin etteivät ostamani kananmunat olleetkaan normaalia sorttia, vaan pakkauksen päällä komeili teksti "onsen tamago". Ne ovat siis eräänlaisia löysäksi keitettyjä kananmunia. Ensikerralla muistanen varoa.

7 kommenttia:

  1. Niin olikos nuo ihan oikeasti puoliveteliä sisältä?

    VastaaPoista
  2. Enpä ole vielä testannut, mutta alkuperäinen ajatukseni oli paistaa kananmunia paistipannulla. Siihen nuo tuskin kelpaavat :)

    VastaaPoista
  3. Ei taida, ei. Ostin kerran spaghetti-benton, jossa oli tuommoinen dororii-kananmuna. Neljä minuuttia täysillä mikrossa ja se oli senkin jälkeen vielä vetelä. Hyvää se oli vaikka pelottikin niin pirusti, ettei taida meikäpoika enää maatua sitten kun aika jättää.

    VastaaPoista
  4. Ohoo, käy sitä siis paremmissakin piireissä. Itsekin olen moiseen erehdykseen siis kertaalleen sortunut. Sillä kertaa tarkoituksena oli kokata jotain munaa kaipaavaa, mihin tarkoitukseen muna sopi toki harvinaisen huonosti.

    Eli opetellaan katsomaan tarkkaan niitä paketteja.

    VastaaPoista
  5. Joo, ei näköjään kannattaisi olla mitään turhia ennakko-oletuksia, vaan lukee vaan nöyrästi mitä paketin kylkeen on raapustettu. Siperia opettaa tässäkin tapauksessa :)

    VastaaPoista
  6. Yhdeksäntuntisen työpäivän jälkeen menit siis väsyneenä kauppaan! Joudutko sää tekemään siellä lyhennettyä päivää :)

    JS

    VastaaPoista
  7. Ulkomaalaisena näyttäisi monesti pääsevän hieman paikallisia helpommalla. Pitää varmaan pyrkiä julkaisemaan jotain, ettei Y-mies menetä totaalisesti uskoaan meikäläiseen.

    VastaaPoista