lauantai 18. joulukuuta 2010

Päivän mietelause

Bongattu vaateosaston hintalapusta:

Totuus joka pitää erityisen hyvin kutinsa yläasteen välitunneilla.

4 kommenttia:

  1. Voisitko mahdollisesti hieman tarkentaa, sillä "yläasteen välitunti" tuntuu kuvailevan vähän kaikkia japanilaisen yhteiskunnan aspekteja joihin olen viime viikkoina törmäillyt. Voisikohan tästä päätellä että joku kommentaattori olisi loman tarpeessa, mitä?
    Nimim. "tii mainus 50.5 h"

    VastaaPoista
  2. Liittymättä mitenkään yo. hintalappuun, niin tuleehan noita yläasteen välitunnilta repäistyn oloisia jamppoja vastaan lähes päivittäin. Onneksi on sitten vastapainona niitä fiksujakin ihmisiä.

    Hyvää matkaa sitten vaan. Rohkenen olettaa että olet suuntaamassa Suomeen. Helpompi tulla sitten takaisin töihin, kun käy siellä hieman ahdistumassa ;)

    VastaaPoista
  3. Henkilökohtaisesti ihmisarvoa vähentämättä, tiivis opiskelu kyllä muuttaa miestä (ja naista) minusta parempaan, mutta minun suunnallani näitä asioita lopppuun asti vieneitä on aika lailla vähemmän kuin mitä yliopistopiireissä hilluisi, ja se ottaa noiden selkänikamien päälle kyllä.

    Eilen kyllä törmäsin pirun fiksuun myyjään Akihabarassa. Nyt kaikki ostamaan muistikorttinsa Akihabaran aseman Janbaran ja aseman välissä olevasta muistikorttimyymälästä!

    VastaaPoista
  4. Onhan se näin, vaikka kyllä yliopistopiireissäkin välillä osataan. Minkäs teet.

    Onneksi pian on Joulu ja saa pitää lomaa. :)

    VastaaPoista