sunnuntai 10. lokakuuta 2010

As your attorney I advice you to rent a very fast car...

Olen jo useampana iltana katsellut miten parvekkeeni edustalla lentelee pikkulintuja ilta-auringon loisteessa. Tänään olin ripustamassa pyykkiä hieman ennen auringonlaskua, kun eräs lintu lensi tarpeeksi läheltä huomatakseni ettei se ollutkaan mikään lintu vaan se olikin lepakko. Aikamoista. Asuukohan Japanin Bruce Wayne lähistöllä...


6 kommenttia:

  1. Lepakko? Nobeyamassa ja nyt täällä Oumessa on näitä kämmenen kokoisia yöperhosia joiden aerodynamiikka on aika lailla samaa luokkaa kuin minulla. Mutta on ne niin söpöjä! Kuvaa ei tietenkään ole kun aina tilanteessa uupuu se F/1.8 makrolinssi.

    VastaaPoista
  2. Sellainen lentävä hiiri, jolla oli nahkapussit siipinä lensi parvekkeen vierestä. Oletan että se oli lepakko, sillä yöperhosista ei vaan millään saa yhtä mielenkiintoista blogientryä.

    VastaaPoista
  3. Loistava videon valinta! Piti tosin kattoa oikein toisen kerran ennen kuin vasta tajusin vitsin.

    Tänä (siis viime) kesänä meidänkin takapihalla lenteli iltaisin lepakoita ja innostuneena tästä pyysin pojan ja vaimon katsomaan niitä yhtenä iltana. Nooh, tästä oli seurauksena se, että takapihalle tuli yksi ylimääräinen lamppu ja vaimo ei ilman valoa sinne enää uskaltanut tulla. :DDDDDDD

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Kyseinen leffa on eräs ehdottomista suosikeistani, joten yo. videopätkän valinta oli tässä tapauksessa lähes itsestäänselvyys.

    Ovathan nuo kieltämättä aika hurjannäköisiä otuksia. Itsekin hieman säpsähdin, kun sellainen lensi vierestäni :)

    VastaaPoista
  5. Siitä on jo aikaa kun toi leffa tuli joltain Suomen kanavista ja tosta pätkästä en meinannut Deppiä tunnistaa. Ihan hyvä ettei siitä lähimarketista saa olutta, jos parvekkeella pyörii jo muutenkin joka ilta lepakoita :)

    VastaaPoista
  6. Hehee, mutta liskojapas en ole vielä nähnyt :)
    Niitä nähdäkseen tarvitaan varmaan jotain olutta vahvempaa :D

    VastaaPoista